tlakovy ventil

Průmyslové armatury, tlakové ventily a ostatní

Průmyslové armatury, to je poměrně široký sortiment pokrývající hned několik specifických oblastí naráz. Výrobky různého typu jsou vhodné pro teplárny, chemický průmysl, ale také pro vodovodní provozy. Jestliže vás zajímá, jak takové průmyslové armatury vypadají a co všechno si pod nimi můžete představit, začtěte se do následujících řádků.

Tlakové ventily odlišných podob

Když už jsme naťukli téma vodovodních a plynovodních provozů, včetně čističek odpadních vod a podobných segmentů, typickým zástupcem jsou tlakové ventily. Každé zařízení má pochopitelně trochu jinou specifikaci, tudíž je zapotřebí rozdílného ventilu.

A jak vlastně vypadá takový tlakový ventil? Ten může být vysokotlaký, uzavírací, ale také pojistný. Výjimkou dokonce nejsou ani tlakové ventily zpětné. S každým z těchto výrobků se pak pojí vhodný rozměr. Nejčastější označení je PN16 a PN40.

V rámci průmyslových armatur lze narazit i na kulové kohouty, popřípadě odvaděče kondenzátu. Opomíjet bychom neměli ani na tlakoměrové armatury a další příslušenství.

Průmyslové klapky hrají důležitou roli

Jestliže si myslíte, že je to v případě průmyslových armatur všechno, jste na omylu. Jsou tu ještě průmyslové klapky rozdělené nejenom podle rozměrů, ale především dle hlavních kategorií a užití. Jsou to klapky uzavírací a zpětné. Stačí si pouze vybrat a zvolit ten správný model.

Pokud se v tomto směru chcete domoci kvalitních průmyslových armatur, zaměřte se na profesionály z obory. Bližší informace naleznete na internetovém portálu jurik.cz. Specialisté s provozovnou v Ostravě, kteří na trhu působí více, jak 18 let. Držitelé certifikátu ČSN EN ISO 9001:2016, kteří vám přináší více jak sedm tisíc položek v rámci bohatého produktového portfolia. Tak neváhejte a vyberte si libovolné průmyslové armatury vhodné právě pro vaše účely.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.